Samsun'da alkol alan şahıs dehşet saçtı

Samsun’un Bafra ilçesinde alkol alan şahsın silahla ateş ederek bir gencin ağır yaralanmasına neden oldu.Gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

04 Kasım 2017 Cumartesi 15:04
Samsun'da alkol alan şahıs dehşet saçtı

Samsun'un Bafra ilçesinde,6 gün önce Medrese aralığı Anafartalar Sokağa gelen maskeli bir kişi rastgele silahla 9 el ateş edip pencere kenarında oturan Ramazan Nar (26) isimli şahısın başından ağır yaralanmasına yol açmıştı. Olay sonrası beyaz bir minibüse binip kaçtığı tespit edilen şahsı yakalamak için polis ekipleri onlarca kamera kayıtlarını inceleyerek kaçan minibüse ulaştı. Maskeli şahsın olay yerinden kaçtığı minibüsü kullanan F.S(36) ve minibüste bulunan S.B(34) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları Bafra Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli M.Ş’yi yakalamak için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen M.Ş’nin Medrese arastasında bulunan bir birahanede alkol aldıktan sonra birahaneden dışarı çıktığı ve bir süre sonra aynı birahanenin yan sokakta bulunan ve içerisi görünmeyen boyalı camı rastgele silahla kurşunladığı ve olay sonrası arka sokakta bulunan minibüsle kaçtığı öğrenildi. Cam kenarında kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesine kaldırılan Ramazan Nar’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Son Güncelleme: 04.11.2017 15:09
Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraSilahAlkol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.