Samsun'da araçta uyuyan alkollü şahıs polisi alarma geçirdi

Samsun'da yol kenarında park halindeki kamyonetin içinde ayağının biri dışarıda uyuyakalan alkollü şahıs, polisi alarma geçirdi.

01 Aralık 2017 Cuma 17:47
Samsun'da araçta uyuyan alkollü şahıs polisi alarma geçirdi

Samsun'un Canik ilçesi 2. Dolmuş Hattı son durak karşısı çevre yolu viyadük altında edinilen bilgiye göre, yol kenarında park halindeki kamyonetin içinde bir şahsın yattığını fark eden vatandaşlar, ölmüş olabileceğini düşünerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis sevk edildi. Polis, şahsın alkollü olduğunu ve direksiyon başında uyuduğunu tespit etti. 
Uyandırılan ve kimlik kontrolünde isminin İ.P. (49) olduğu belirlenen şahıs, aracın arkadaşına ait olduğunu ve uyuması için kendisine izin verdiğini söyledi. İ.P. evine gönderilirken, polis kamyonet sahibinden aracını bulunduğu yerden kaldırmasını istedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunCanikPolisAlkol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.