Samsun'da art arda gelen ölüm

Samsun'da bir kişi, tarla sürerken devrilen traktörün altında kalarak ölen komşusunun acı haberini alınca olay yerine giderken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

01 Aralık 2017 Cuma 22:27
Samsun'da art arda gelen ölüm

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Narlısaray Saray Mahallesi'de, Burhan Sağlam (29) tarla sürerken devrilen traktörün altında kaldı. Bu sırada olayı fark eden köylüler başka bir traktör yardımıyla Burhan Sağlam'ı çıkardı. Olay yerine ambulans sevk edildi. Sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Burhan Sağlam kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Burhan Sağlam'ın komşusu olan Cafer Zorlu (67) kazayı haber alınca olay mahalline gitmek için koşarak yola çıktı. Kaza yerine yaklaşan 3 çocuk babası Cafer Zorlu, olduğu yere yığılıp kaldı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Cafer Zorlu, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Vezirköprü savcısı her iki ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunölüm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.