Samsun'da aynı işyerini 2 kez soyan kasa hırsızları yakalandı

 Samsun'da bir gece içinde aynı işyerini 2 kez soyan ve işyerinin çelik kasasını çaldıkları ileri sürülen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

13 Kasım 2017 Pazartesi 15:39
Samsun'da aynı işyerini 2 kez soyan kasa hırsızları yakalandı

Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde inşaat malzemesi satan iş yerine geceleyin giren hırsızlar, önce 1 adet labtop bilgisayar ile fax cihazını çaldılar. Aynı hırsızlar bir süre sonra yeniden aynı iş yerine girip bu kez içinde yaklaşık 200 bin liralık çek bulunan para kasasını çaldılar. Çelik para kasası açılmış halde İlkadım ilçesi Baruthane mevkisi Yelken Kulüp yakınında atılmış halde bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.K.(29), T.T. (31) ve M.C.'yi (28) yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulanmaları tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 13.11.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.