Samsun'da ayrıldığı kız arkadaşına tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs serbest

Samsun'da birlikte yaşayıp ayrıldığı kız arkadaşına elle tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 15:08
Samsun'da ayrıldığı kız arkadaşına tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs serbest

 Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde T.T.(28) adlı şahıs, eşinden boşanmış olan 1 çocuk annesi E.Ö.(30) ile ev tutup yaklaşık bir yıldır birlikte yaşadılar. Bir süre önce aralarından anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. T.T. konuşmak için E.Ö.'nün evine gitti. Burada E.Ö.'ye elle tacizde bulunduğu iddia edilen T.T., iddiaya göre evdeki eşyalara da zarar verdi. Genç kadının şikayeti üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan T.T., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren T.T., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.