Samsun'da bıçakla dehşet saçan eski koca yakalandı

Samsun'da eski eşi ve yanındaki erkek arkadaşına bıçakla saldırarak hastanelik eden şahıs polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

29 Ekim 2017 Pazar 14:46
Samsun'da bıçakla dehşet saçan eski koca yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde 3 gün önce saat 18.30 sıralarında, özel okulun mutfağında çalışan S.K. (38) adlı kadın iş çıkışı erkek arkadaşı M.Ö. (44) tarafından otomobille evine bırakılmak istenirken, 5,5 yıl önce boşandığı kocası M.T. (36) tarafından takibe alınmıştı. M.T., otomobilin içindeki M.Ö. ile eski karısı S.K.'ye bıçakla saldırarak her iki şahsı yüzlerinden ve çeşitli yerlerinden yaralamıştı. Yaralı kadın ile arkadaşının Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam ederken, kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, bıçakla dehşet saçan eski koca M.T., Canik ilçesi Belediyeevleri Kavşağı'nda yakalanarak gözaltına alındı. 3 ayrı suçtan da polis tarafından arandığı öğrenilen ve polise ifade vermek istemeyen M.T., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBıçakKocaDehşet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.