Samsun'da bonzai ticaretine 17 yıl 8 ay 15 gün hapis

Samsun'da bonzai adlı uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklanan bir kişi yargılandığı mahkeme tarafından toplam 17 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

16 Kasım 2017 Perşembe 17:33
Samsun'da bonzai ticaretine 17 yıl 8 ay 15 gün hapis

Samsun’un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde Ocak ayında Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "uyuşturucu ticareti" yaptığı iddia edilen Eyüp E.Ü.’yü (27) takibe aldı ve söz konusu genci bir miktar bonzai ile yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Eyüp E.Ü. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Eyüp E.Ü.'nün yargılanması sona erdi. Mahkeme heyeti Eyüp E.Ü.'yü "uyuşturucu ticareti" suçundan 12 yıl 6 ay, "uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak" suçundan da 5 yıl 2 ay 15 gün olmak üzere toplam 17 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.