Samsun'da ByLock operasyonuna 7 tutuklama

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 16 kişiden 7’si tutuklandı 

03 Ekim 2017 Salı 09:08
Samsun'da ByLock operasyonuna 7 tutuklama

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde 5 gün önce düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 16 ayrı adrese baskın düzenledi. Şüphelilerin ikamet adreslerine baskın yapan ekipler, ByLock kullandıkları iddia edilen ve aralarında ihraç edilen 1 doktor, 1 öğretmen, 1 bankacı ve özel sektör çalışanlarının bulunduğu 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve Samsun Adliyesine sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 9 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.