Samsun'da cami kumbarasını soyan hırsız kameralara yakalandı

 Samsun'da bir camiye dadanan hırsız her defasında bakır tele yapıştırdığı sakız ile yardım kumbarasındaki paraları çalınca hırsızı yakalamak için camiye güvenlik kamerası takıldı. Güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenen hırsız, jandarma tarafından yakalandı.

30 Ekim 2017 Pazartesi 17:27
Samsun'da cami kumbarasını soyan hırsız kameralara yakalandı

 Samsun'un Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi Samsun-Ankara karayolu üzerindeki Mezarlık Yanı Camisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, camiye gelen kimliği hırsız yardım kumbarasının içindeki paraları çaldı. Cuma namazı sonrası her defasında cemaatin yardım kumbarasına kağıt para attığını gören imam kumbaranın açıldığında içinde hiç kağıt para olmadığını görünce cemaat ile bir olup hırsızı yakalamak için camiye güvenlik kamerası taktırdı. Hırsız güvenlik kamerası sayesinde yakayı eye verdi. Hırsızın her defasında bakır tele yapıştırdığı sakızı yardım kumbarasının para atma bölmesinden içeri sokup kağıt paraları sakıza yapıştırarak çekip çaldığı ortaya çıktı.

Daha önce 2 kez aynı camide kumbarayı soyduğu ileri sürülen 45 yaşındaki Hakan O. son işinde Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Hakan O., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hakan O. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.