Samsun'da çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Suriyeli hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti

Samsun'da "çocuğa cinsel istismar" suçundan tutuklanan Suriye uyruklu bir kişi kaldığı cezaevinde fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

27 Kasım 2017 Pazartesi 09:00
Samsun'da çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Suriyeli hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti

Samsun'un Canik ilçesinde bir kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Suriye uyruklu 60 yaşındaki Zuheyr B., yaklaşık 2.5 ay önce Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu sabah tutuklu bulunduğu cezaevinde rahatsızlanan Zuheyr B. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Suriyeli Zuheyr B.'nin ölümü şüpheli bulunduğu ve kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.