Samsun'da ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücü yayaya çarptı

Samsun’un Bafra ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü yayaya çarpıp kaçtı. Otomobilin çarptığı yaya yaralandı. 

17 Kasım 2017 Cuma 16:38
Samsun'da ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücü yayaya çarptı

Samsun’un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi Sancak Sokak'ta yeni kapalı spor salonunda oynanan okul müsabakalarının dağılışında salondan çıkan öğrencilerin güvenliğini almak için yoldan geçen araçlara kontrollü geçiş veren polis ekipleri ilçe merkezine hareket halinde olan otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen Enes G.’ye (17) çarpıp kaçtı. Yaralanan yayaya ilk müdahale sivil ekipler tarafından yapıldı. Yaralı öğrenci olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı gören bir görgü tanığı ise “Otomobil karşıdan geldi polis önüne geçince direksiyonu kırdı ve çocuğa çarptı” şeklinde konuştu.
Olay sonrası kaçan otomobilin plakasını tespit eden ekipler sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.