Samsun'da evlerden hırsızlık yapan kız tutuklandı

Samsun'da girdikleri 2 evden altın ve cep telefonu çalıp diğer bir evden de hırsızlığa teşebbüs eden 2 kızdan 1'i mahkemece tutuklanırken, diğeri ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

19 Aralık 2017 Salı 16:58
Samsun'da evlerden hırsızlık yapan kız tutuklandı

Samsun'un Atakum ilçesinin Yeni Mahalle ve İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde 2 ayrı eve giren hırsızlar ziynet eşyası ve cep telefonlarını çaldılar. Aynı hırsızlar Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki bir evde de hırsızlığa teşebbüs ettiler. Ev sahiplerinin olayın polise bildirip şikayetçi olmaları üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak söz konusu hırsızlık olaylarını aynı suçtan çok sayıda suç kayıtları bulunan Meryem Y.(21) ve Burcu Y.'yi (18) yakalayarak gözaltın aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan Meryem Y. ve Burcu Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Burcu Y. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, Meryem Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.