Samsun'da facia gibi düğün.. Gelin ve damat tarafı birbirine girdi

Samsun'da düğünde kız tarafı ile damat tarafının kavga etmesi sonucu aralarında gelinin de bulunduğu 11 kişi hastanelik oldu.

22 Ekim 2017 Pazar 19:05
Samsun'da facia gibi düğün.. Gelin ve damat tarafı birbirine girdi

Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde, B.A.(24) adlı genç ile D.B.(18) adlı genç kız evlenme kararı verdi. Ailelerin de rızası ile damat tarafının evinin önünde düğün töreni düzenlendi. Düğün töreni sırasında gelin tarafı ile erkek tarafı arasında takılar yüzünden kavga çıktı. Kavgada gelin D.B. ile gelin tarafından E.B.(29), S.B.(22), T.B.(28), G.B.(43) ve A.B.(54) darp sonucu, damat tarafından S.A. bıçaklanarak, F.A., A.A., S.A. ve N.A. ise darp sonucu yaralanarak hastanelik oldu. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis her iki hastanede güvenlik geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat aydeniz 2017-10-22 19:24:34

Hep yalan haber

Avatar
Mehmet 2017-10-22 20:36:06

Düğündeki kavganın sebebi kız şebekeye üyeymiş takı merasimi sorasında olay çıkarıp takılarla birlikte kayıplara karışmakmış ee bu gencin hayalleri nolacak işte buna müsade veren polisiyemiz var bu kızın 3. Olayıymış

Avatar
Cem 2017-11-16 11:38:48

Hayatın yalan, Aydeniz!