Samsun'da FETÖ'den 2 polise 6 yıl 3'er ay hapis

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında ByLock kullandığı tespit edilen ve tutuklanan 2 polis memuru yargılandıkları mahkeme tarafından 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı. 

06 Aralık 2017 Çarşamba 17:48
Samsun'da FETÖ'den 2 polise 6 yıl 3'er ay hapis

Samsun'un Alaçam ilçesinde görev yaparken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan polis memurları Nurullah Ö.Y. ve Sezai O. hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açıldı. Örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları ileri sürülen Nurullah Ö.Y. ve Sezai O.'nun yargılanmaları sona erdi. Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davaya tutuklu bulundukları Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan polisler, haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti Nurullah Ö.Y. ve Sezai O.'yu "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırarak tutuklu kaldıkları süreyi göz önünde bulundurup tahliyelerine karar verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.