Samsun'da FETÖ'nün 2 mahrem imamı adliyeye sevk edildi

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İl Emniyet Müdürlüğü yapılanmasının mahrem imamı oldukları iddia edilen ve örgütün gaybubet evinde yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

01 Şubat 2018 Perşembe 13:32
Samsun'da FETÖ'nün 2 mahrem imamı adliyeye sevk edildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yürütülen çalışmalarda FETÖ terör örgütünün aranan mensuplarının gizlendiği ve kamuoyunca ‘gaybubet evleri’ olarak bilinen mekanlara yönelik 7 gün önce gece operasyon düzenlemiş, yapılan operasyonda aynı evde saklanan örgütün Samsun Emniyet Müdürlüğü yapılanmasının firari mahrem imamları olduğu ileri sürülen din öğretmeni Mustafa Ş. ile bilgisayar öğretmeni Cafer Ö. yakalanarak gözaltına alınmıştı. TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Mustafa Ş. ve Cafer Ö., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.