Samsun'da FETÖ'nün öğrenci komitesi sorumlusu 4 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Atakum, Asarcık ve Salıpazarı ilçelerinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan örgütün öğrenci komitesi sorumlusu olduğu ileri sürülen 1'i kadın 4 kişi adliyeye sevk edildi. 

26 Şubat 2018 Pazartesi 14:52
Samsun'da FETÖ'nün öğrenci komitesi sorumlusu 4 kişi adliyeye sevk edildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Asacık ilçesinde Murat S.(29) ve Yüksel E.'yi (37), Salıpazarı ilçesinde Şengül K.'yi ve Atakum ilçesinde de Ercan D.'yi 5 gün önce gözaltına almıştı. FETÖ'nün öğrenci komitesi sorumlusu oldukları ileri sürülen 4 kişinin TEM Şubesindeki sorguları tamamlandı. 
Diğer illerden Samsun'a gelen FETÖ mensubu öğrencileri karşıladıkları öğrenilen 1'i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.