Samsun'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı

 Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ByLock kullandığı tespit edilen aralarında avukat, emekli öğretmen ve serbest meslek çalışanlarının da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

24 Ekim 2017 Salı 13:37
Samsun'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları belirlenen 1'i avukat, 1'i emekli öğretmen ve çeşitli meslek kuruluşları çalışanlarından oluşan örgüt mensuplarına yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 6'sı bayan 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 16 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.