Samsun'da kamyonetin çarptığı anne kurtarılamadı

Samsun’da yolun karşısına geçmeye çalışırken yanında 2 oğlu ile birlikte kamyonetin çarparak yaraladığı anne tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

20 Aralık 2017 Çarşamba 08:52
Samsun'da kamyonetin çarptığı anne kurtarılamadı

Samsun’un Canik ilçesi Çevre Yolu viyadük altında 16 Ekim'de Sinop’un Boyabat ilçesinde ikamet eden Fazıl Ulusoy Samsun’daki özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, Fazıl Ulusoy’un yanına gelen eşi Fatma Ulusoy (67) ile oğulları Mehmet Ulusoy (50) ve Hüseyin Ulusoy (36) lokantaya gitmek için hastaneden çıkıp yaya olarak yolun karşısına geçmek isterlerken Selahattin A.’nın kullandığı 55 BR 310 plakalı kamyonet çarpmıştı.. Kazada yaralanan anne Fatma Ulusoy, ile oğulları Mehmet Ulusoy ve Hüseyin Ulusoy 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Fatma Ulusoy yapılan müdahalelere rağmen bu akşam hayatını kaybetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.