Samsun'da korkunç kaza! Araç takla attı

Samsun’da bir otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü anne ile 3 çocuğu yaralandı.

01 Eylül 2017 Cuma 16:37
Samsun'da korkunç kaza! Araç takla attı

Samsun'un Canik ilçesi Çevre Yolu’nda Ordu istikametinden Samsun istikametine doğru seyir halinde olan Hatice Doruel (49) idaresindeki 55 PD 866 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil havada defalarca takla attı. Camların açık olması nedeniyle otomobilin içerisinde bulunan 8 yaşındaki Yunus Doruel ve Sevval Doruel (6) adındaki iki kardeş camdan dışarı fırladı. Metrelerce sürüklenip ters dönen otomobilde, sürücü olan anne ve kardeşi Sündüz Kahraman ise kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Olay yerine gelen ambulanslar ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.
Polis kazayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.