Samsun'da korkunç kaza: Bariyer tırı delip deçti !

Samsun’da meyve yüklü tırın devrildiği kazada bariyer araca ok gibi saplandı. Araca önden giren bariyer şoför koltuğunu teğet geçerek yandan çıkarken, sürücü ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

20 Ocak 2018 Cumartesi 17:52
Samsun'da korkunç kaza: Bariyer tırı delip deçti !

Saat 15.30 sıralarında Samsun-Çarşamba karayolu Dikbıyık mevkisinde Ali Fuat B., kullandığı 53 DT 577 plakalı tırın hakimiyetini kaybetti. Yolun kenarındaki bariyerlere saplanan tır, sağa yatarak devrildi.

Kazada tır sürücüsü şans eseri hafif yaralanırken, tonlarca sebze ve meyve yere saçıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan tır sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Olayın görgü tanıkları tıra giren bariyerlerin, birkaç santim daha yukarı gelmesi durumunda sürücünün feci şekilde can verebileceğini söylerken, sürücünün emniyet kemeri takmasının da hayatını kurtardığını ifade ettiler.


Olayın ardından yola saçılan sebze ve meyvelerden sağlam kalanlar sürücünün yakınları tarafından toplanarak muhafaza edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.