Samsun'da lise öğrencisi kızı taciz edip zorla öpen zanlı hastaneye yatırıldı

Samsun'da 14 yaşındaki lise öğrencisi kız çocuğuna tecizde bulunan 64 yaşındaki bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı ve savcının talimatı ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı.

23 Ekim 2017 Pazartesi 10:29
Samsun'da lise öğrencisi kızı taciz edip zorla öpen zanlı hastaneye yatırıldı

 Samsun'un  Atakum ilçesinde duraktan birlikte halk otobüsüne bindiği 14 yaşındaki lise öğrencisi G.K. adlı kız çocuğunun yanına oturan 64 yaşındaki İ.O., kız çocuğu ile sohbet edip daha sonra birlikte İlkadım ilçesi Gençlik Parkı yanında araçtan indiler. G.K.'ye elle tacizde bulunan İ.O., kız çocuğunu zorla iki kez de öptü. Olay yerinden kaçan İ.O., kızın şikayetçi olup olayın polise haber verilmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Polisteki sorgulanması tamamlanan İ.O., Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren İ.O., savcının talimatı ile Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.