Samsun'da merdiven çıkarken fenalaşan genç hayatını kaybetti

Samsun'da apartmanın merdivenlerini hızlı bir şekilde çıktıktan sonra fenalaşan 27 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

29 Ekim 2017 Pazar 11:51
Samsun'da merdiven çıkarken fenalaşan genç hayatını kaybetti

Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde, mobilya imalatı işinde çalışan 27 yaşındaki Yiğitcan Ayyıldız, akşam saatlerinde kayınbabasının evinin merdivenlerini koşarak 4. kata çıktıktan sonra fenalaşarak su isteyip ardından da olduğu yere yağıldı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yiğitcan Ayyıldız, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 yıllık evli olduğu ve eşinin 2 ay sonra doğum yapması beklenilen Yiğitcan Aylıldız'ın ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayyıldız'ın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 
Soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 29.10.2017 13:20
Anahtar Kelimeler:
SamsunGençMerdiven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.