Samsun'da öğrenci evinde yakalanan ve FETÖ'den serbest kalan şahıs yeniden gözaltına alındı

 Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü /Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen şahıs serbest kalınca yeniden gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

10 Ocak 2018 Çarşamba 15:35
Samsun'da öğrenci evinde yakalanan ve FETÖ'den serbest kalan şahıs yeniden gözaltına alındı

 Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Atakum ilçesinde bir öğrenci evine yaptıkları operasyonda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri K.H.(23) ve M.A.(23) ile üniversite mezunu olup KPSS'ye hazırlanan M.A.'yı (23) yakalayarak gözaltına aldı. TEM Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerden M.A.'nın aynı zamanda Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arandığı ortaya ortaya çıktı.

TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan M.A. Samsun Adliyesine sevk edildi. M.A., Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Artvin Savcılığına ifade verdi ve adli merciler tarafından serbest bırakıldı. Ancak, Samsun TEM Şube Müdürlüğü ekipleri M.A.'yı yeniden gözaltına alıp Samsun'daki FETÖ soruşturması kapsamında sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürdü.Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.