Samsun'da okulda kız öğrencileri taciz edip, palalı saldırıda bulunan 3 genç adliyede

Samsun'da bir liseye giderek burada kız öğrencilere sözlü tacizde bulunup olay çıkartıkları iddia edilen 3 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

11 Ocak 2018 Perşembe 15:21
Samsun'da okulda kız öğrencileri taciz edip, palalı saldırıda bulunan 3 genç adliyede

Samsun'un İlkadım ilçesinde 'tasdikname alacağız' diyerek okula giden E.K.A.(23) ve E.G.(23) adlı gençlerin, okulun içinde dolaşırken, merdivende karşılaştıkları kız öğrencilere sözlü tacizde bulundukları iddia edildi. Söz konusu gençlerin olaya müdahale eden erkek öğrenciler tartıştıkları ve aralarında arbede yaşandığı ileri sürüldü. E.T.A. ve E.G. daha sonra okuldan ayrılıp yanlarında arkadaşları T.M.(23) ile geri döndüler. E.K.A.'nın elinde 'pala' tabir edilen kesici alet ile T.M. ve E.G.'nin elinde tahta parçası ile okul bahçesinde tehditler savurdular. Okul binasına girmek isteyen 3 kişiye öğretmenler müdahale etti. Çıkan arbedede okulun güvenlik görevlisi pala ile elinden hafif şekilde yaralandı. Tehdit ve hakaretler savurdukları iddia edilen E.K.A., E.G. ve T.M., şikayet üzerine İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 kişi, "kasten yaralama, hakaret ve tehdit, cinsel taciz, 6136 sayılı Kanun'a muhalefet ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.