Samsun'da ölümden bir adımla kurtuldu

Samsun'da kaldırımdan yürüyen bir vatandaş binadan kopan sıvalardan bir adımla kurtardı. 

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:14
Samsun'da ölümden bir adımla kurtuldu

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Osmaniye Caddesi'nden Anıtpark istikametine doğru yaya kaldırımından giden bir vatandaş binadan düşen sıva parçalarından kıl payı kurtuldu. Bir binanın 6'ncı katının dış cephesinden deforme olmuş sıva parçaları rüzgarın da etkisiyle döküldü. O esnada kaldırımdan geçen vatandaşlar büyük bir kazadan saniyelerle kurtuldu. Sıvaların düşme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 



"Adam sakindi"
Sıvaların düşme anını gören görgü tanığı Adem İbitürk, "Dükkanda oturuyordum küt diye bir ses duydum. O arada bir kişi geçiyordu. Sıva parçasının bir adım arkasına düştüğünü gördüm. Galiba aşırı rüzgardan dolayı düştü. Allah korudu. Kıl payı kurtardı. Bir adımla kurtardı adam. Adam sakindi. Fazla telaşa kapılmadı. Taş arkasına düştü. Önüne düşseydi daha fazla telaşla kapılabilirdi" dedi.

Son Güncelleme: 30.10.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.