Samsun'da otomobilin çarptığı küçük kız hayatını kaybetti

Samsun'da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki kız öğrenci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

03 Ekim 2017 Salı 17:04
Samsun'da otomobilin çarptığı küçük kız hayatını kaybetti

Samsun'un Kirazlık ilçesi Kerimbey Köprüsü Samsun-Ordu Karayolu okuldan çıkan 6'ncı sınıf öğrencisi Zeynep Nazlı K., yaya olarak evinin yolunu tuttu. Yolun karşısına geçerek evine gitmeye çalışan Zeynep, yola çıktığı sırada bir otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Zeynep, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Başından büyük darbe alan Zeynep Nazlı K., hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zeynep’in vefat haberini alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Son Güncelleme: 03.10.2017 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.