Samsun'da polis sigara paketindeki parmak izinden gasp zanlısını yakaladı

Samsun'un İlkadım ilçesinde polis, sigara paketindeki parmak izinden gasp zanlısını yakaladı. 

05 Ekim 2017 Perşembe 13:57
Samsun'da polis sigara paketindeki parmak izinden gasp zanlısını yakaladı

 Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Anıt Park'ta yaklaşık bir hafta önce kimliği belirsiz bir kişi 50 yaşlarındaki Ömer Y.'yi darp ederek 10 lira parasını ve sigara paketini gasp etti. Olay, polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri olay mahalline yakın yerlerde yaptıkları araştırmada gaspçının paketteki 18 dal sigarayı alıp sigara paketini attığını tespit etti ve söz konusu paketi buldu. 
Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde ekipleri sigara paketindeki parmak izini tespit çalışması sonrası gasp olayını 22 yaşındaki B.P.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri B.P.'yi bugün yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.