Samsun'da silah kaçakçılığından 4 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun merkezli Çorum'u da kapsayan silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

15 Şubat 2018 Perşembe 13:36
Samsun'da silah kaçakçılığından 4 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun'da ve Çorum'un Osmancık ilçesinde bulunan adreslere 2 gün önce eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alınmıştı. Polisteki sorguları tamamlanan 5 kişi ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, K.B., F.M., Y.T. ve M.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Operasyon kapsamında ara yakalanmalar ile birlikte 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 120 adet mermi, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet muşta ele geçirildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.