Samsun'da sokak ortasında adam bıçaklayıp kaçtı

Samsun’da akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen şahıs, sokak ortasında bir kişiyi bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı olay yerinden kaçarken, yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. 

06 Eylül 2017 Çarşamba 15:11
Samsun'da sokak ortasında adam bıçaklayıp kaçtı

Samsun'un  Havza ilçesi Hasan Aktar Caddesi’nde arkadaşına ait bir dükkana giden Ahmet Taytakoğlu (34), bu sırada akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen İbrahim B.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Boyun ve baş kısmından 6 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Taytakoğlu, olay yerine gelen ambulansla Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Taytakoğlu'nun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Ahmet Taytakoğlu'nu bıçakla yaralayan ve olay yerinden yalın ayak hızla kaçarken vatandaşların cep telefonu kameralarına takılan zanlının İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu belirtildi. Şüphelinin daha önce de otomobil kundaklama olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.