Samsun'da telefon dolandırıcıları günlük kiralık evde yakalandı

Samsun'da telefonla aranan kadının evine giderek altın ve paraları alan dolandırıcılar, polisin takibi sonucu saklandıkları günlük kiralık evde yakalandı.

05 Aralık 2017 Salı 14:10
Samsun'da telefon dolandırıcıları günlük kiralık evde yakalandı

Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde dün Hatun G.'yi (46) telefonla arayan kimliği belirsiz bir kişi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kendisinin bilgilerini alıp altın ve para dolandırıcılığı olayına karıştığını belirterek korkutup, eve gelecek polise evdeki altın ve paraları teslim etmesini istedi. Hatun G.'nin evine gelerek kendisini polis olarak tanıtan şahıs, kadının teslim ettiği 3 bin lira para, 1 adet altın bilezik, 1 adet çeyrek altın ve 1 adet altın alyansı alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan Hatun G., polise şikayette bulundu. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri iş yerlerinin güvenlik kameralarının da yardımıyla yaptıkları takip ve çalışma sonucu Hatun G.'nin evine giderek altın ve paraları alan İbrahim K.(30) ile yanında bulunan Muzaffer A.'yı (30) Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kaldıkları günlük kiralık dairede yakaladı. Gözaltına alınan Muzaffer A. ile İbrahim K. polisteki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.