Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Samsun'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda "uyuşturucu ticareti" yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

04 Ocak 2018 Perşembe 13:45
Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik yaptıkları çalışmalar sonucu S.S. ve Y.A.'yı Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde ev tuttukları ve buradan uyuşturucu satışına başladıkları tespit etti. Narkotik ekipleri yaptıkları takip çalışmalarında söz konusu kişilerden uyuşturucu satın almak için geldikleri ile sürülen 6 kişiyi satın aldıkları paketler halinde bonzai adlı uyuşturucu madde ile yakaladı. İfadeleri alınan 6 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, S.S. ve Y.A.'nın evlerinde yapılan aramada 148 gram satışa hazır bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan S.S. ve Y.A., ifadeleri alındıktan sonra "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Son Güncelleme: 04.01.2018 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.