Samsun'da uyuşturucu tacirlerine gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

17 Şubat 2018 Cumartesi 13:45
Samsun'da uyuşturucu tacirlerine gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki bir eve baskın düzenledi. İddiaya göre, yapılan baskında, Hazar D. ve Sezai Ç. adındaki 2 şüpheli evde bonzai paketlerken suçüstü yakalandı. Yapılan aramalar sonucunda paketlenmiş olarak toplam 12 paket bonzai ele geçiren ekipler, olayın şüphelilerini gözaltına aldı. Daha sonra ise İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki farklı adrese operasyon düzenleyen ekipler, Kenan Ö. isimli şüpheliden de 41 adet gerica isimli uyuşturucu hap ele geçirdi. 
Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.