Samsun'da yangında 1'i ağır 3 kişi hastanelik oldu

Samsun'da bir evde çıkan yargında 1'i ağır 3 kişi yanarak hastanelik olurken, ağır yaralanan genç ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.

07 Kasım 2017 Salı 16:30
Samsun'da yangında 1'i ağır 3 kişi hastanelik oldu

Samsun'un Havza ilçesinin Memduhiye Mahallesi'nde, özel bir firmaya ait bekçi kulübesi olarak kullanıldığı ileri sürülen tek katlı evde yangın çıktı. Yangında Azeri uyruklu oldukları öğrenilen Etibor A. (48), Aynur A. (42) ve Murat A. (19) yanarak yaralandı. 3 kişi Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalelerinin ardından ağır yaralanan Murat A. 112 Acil Sağlığa ait ambulans helikopterle, Etibor A. ve Aynur A. ise kara ambulansı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangında ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.