Samsun'daki park cinayetinde karar belli oldu!

Samsun’da parkta, bir ilkokulda görev yapan hizmetli genci tabancayla vurarak öldüren şahıs yargılandığı mahkemece toplam 27 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberlinki
Haberlinki
05 Haziran 2018 Salı 18:02
Samsun'daki park cinayetinde karar belli oldu!

Samsun’un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Cedit Parkı’nda geçen yıl Mayıs ayında meydana gelen olayda, Gökhan Efe’nin (28) silahlı saldırısına uğrayan Kavak Yaşardoğu İlkokulunda hizmetli olarak görev yapan Cemalettin Seren (27) hayatını kaybetmişti. Olaydan 6 gün sonra yakalanarak tutuklanan Gökhan Efe’nin "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanması sona erdi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın son duruşmasında mahkeme Gökhan Efe’yi "adam öldürmek" suçundan 25 yıl, "ruhsatsız silah" suçundan 1 yıl 8 ay ve "genel güvenliği tehlikeye düşürmek" suçundan da 5 ay olmak üzere toplam 27 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı.

Son Güncelleme: 05.06.2018 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.