Samsun'dan Bafra'ya uzanan alacak-verecek davası kanlı bitti

Samsun’un Bafra ilçesinde dün gece meydana gelen silahlı saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen 1 kişi polise teslim oldu. 

31 Ağustos 2017 Perşembe 09:18
Samsun'dan Bafra'ya uzanan alacak-verecek davası kanlı bitti

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan olayda Celal Serhat Karakaya(35) isimli şahıs kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı sonucu yaralandı. 112 Acil ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu kaydıyla Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Olay sonrası minibüsle kaçan şüphelileri yakalamak için polis çalışma başlattı. Polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ederken olaydan 3 saat sonra silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiğini söyleyen Şenol Sağlam (34) isimli şahıs olayda kullanılan otomatik tüfekle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya giderek teslim oldu.

Otomobilin plakası bantla değiştirilmiş
Silahlı saldırı olayının gerçekleştirildiği Kaptanı Derya Sokak'ta park halinde bulunan otomobiller arasında bulunan 55 EF 305 plakalı otomobilden şüphelenen polis ekipleri otomobilin plakasındaki 'F' harfinin siyah bantla 'E' yapıldığını tespit etti. Plakası tespit edilen otomobilin Samsun'da gerçekleştirilen silahlı saldırıda kullanıldığı anlaşıldı.

Alacak-verecek davası Samsun'da başladı, Bafra'da devam etti
İddiaya göre, Samsun'un Atakum ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden Murat Karataş'a ait iş yerine gelen Celal Serhat Karakaya ve beraberindeki 2 kişi iş yerinde çalışan İlkay Çil ve Selahattin Gürsoy'u silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Yaptıkları silahlı saldırı olayından pişman olan Celal Serhat Karakaya ve arkadaşları bir aracı kanalıyla konuşup barışmak için silahlı saldırının üzerinden 3 saat gibi kısa bir süre sonra Bafra'ya geldiler. Plakası bantla değiştirilen otomobil ile buluşma yerine gelen Celal Serhat Karakaya ve 2 arkadaşı aracı park ettikten sonra pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Aldığı misket kurşunlarla ağır yaralanan Celal Serhat Karakaya hastaneye kaldırılırken, yanında bulunan 2 kişi yaya olarak olay yerinden kaçtı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar da minibüs ile kaçtılar.Ekipler şimdi Celal Serhat Karakaya ile birlikte Samsun'dan Bafra'ya gelen 2 kişi ile olayı gerçekleştirdiğini söyleyen Şenol Sağlam'ın yanında olup olmadığını bulmak için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.