Samsun polisinden nefes kesen eğitim!

Samsun Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Samsun’da ani gelişen olaylara müdahale edebilmesi için Samsun’da görev yapan polislere komando eğitimi verildi. Eğitime katılan polislerin birbirinden zorlu parkurlarda aldıkları eğitim adeta nefes kesti.

Haberlinki
Haberlinki
08 Kasım 2018 Perşembe 13:26

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimde, polislerin silah kullanmak zorunda kaldığı olaylarda suçlulara en az zararı vererek etkisiz hale getirmek, ani gelişen olaylar karşısında refleks olarak düzgün silah kullanmalarını sağlamak ve silah kullanma becerilerini artırması amaçlanıyor.

Eğitime katılan polislere tabanca ve uzun namlulu silahlarla atış şekilleri, şüpheli kişi ve araç durdurma, bina operasyonu, el yapımı patlayıcı maddeler ve ilkyardım gibi pek çok konuda hem teorik hem de uygulamalı eğitim verildi. Bugüne kadar 251 personele verilen eğitimlerin devam edeceği ve tüm personelin bu eğitimleri alması sağlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 08.11.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.