Samsun’da 2 otomobil polis aracına çarptı: 2 yaralı

Samsun’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında, 1’i polis 2 kişi yaralandı.Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı Büyükşehir Belediye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AAE 525 ve 55 EE 328 plakalı 2 otomobil kavşakta...

Haberlinki
Haberlinki
19 Mart 2018 Pazartesi 13:37
Samsun’da 2 otomobil polis aracına çarptı: 2 yaralı

Samsun’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında, 1’i polis 2 kişi yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı Büyükşehir Belediye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AAE 525 ve 55 EE 328 plakalı 2 otomobil kavşakta ışık ihlali yüzünden çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobiller yol kenarında park halinde bulunan ve içerisinde 2 polisin bulunduğu sivil polis aracına çarptı. Kazada, polis memuru Orhan S. ile Meryem Özatılgan yaralandı. Yaralılardan polis memuru Orhan S. Samsun Gazi Devlet Hastanesine, Meryem Özatılgan ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kazayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 19.03.2018 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.