Samsun’da doğalgaz patlaması

Samsun’da bir binanın girişinde izinsiz yapılan kazı çalışması sırada doğalgaz borusu büyük gürültü ile patladı. Patlama sonrası savaş alanına dönen sokakta faciadan kıl payı dönüldü.

12 Ocak 2018 Cuma 15:55
Samsun’da doğalgaz patlaması

Haber Linki – İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Hersek Sokak’ta meydana gelen olayda, bir ev sahibi tarafından izinsiz yapıldığı iddia edilen kazı çalışması sırasında doğalgaz borusu delindi. Borudan boşalan doğalgaz büyük gürültüyle patladı ve yangın çıkarttı. Doğalgaz patlamasının ardından bölge adeta savaş alanına döndü. Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi.

Patlamadan sokakta bulunan binalar etkilenirken, patlamanın şiddetiyle bazı dairelerde büyük çaplı hasar oluştu. Patlamayı duyan mahalle sakinleri ise evlerini boşaltarak polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlamanın etkisiyle çıkan yangını söndürmek için çalışma başlatırken, doğalgaz firması görevlileri de gazı kesti. İtfaiyenin çalışması sonucu yangın söndürülürken, çevrede büyük hasar oluştu.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 12.01.2018 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.