Samsun’da kamyon tıra çarptı: 1 yaralı

SAMSUN'DA KAMYONUN TIRA ARKADAN ÇARPTIĞI KAZADA ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜ, İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

08 Haziran 2023 Perşembe 17:20
Samsun’da kamyon tıra çarptı: 1 yaralı

Samsun’da kamyonun tıra arkadan çarptığı kazada araçta sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Samsun’un Terme ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu karayolunda seyir etmekte olan Levet Ç.’nin kullandığı 34 JC 0736 plakalı kamyon, aynı istikamette seyir etmekte olan Uğur S. idaresindeki 31 AHL 480 çekici ve 31 AHL 481 dorse plakalı tıra arakadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonun kupasında sıkışan sürücü Levent Ç., bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından dikkatli çalışmalar sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.