Samsun'da ölümlü kazanın sürücüsüne 4 yıl hapis

Samsun'da ölümlü kazanın sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl hapis cezasına çarptırılarak ehliyetine de bir yıl süreyle el konulmasına karar verildi. 

06 Ekim 2017 Cuma 14:41
Samsun'da ölümlü kazanın sürücüsüne 4 yıl hapis

Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde 25 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Ç. (23) idaresindeki 55 SU 088 plakalı kamyonet, Uğur Topçu'nun (36) kullandığı 55 ARY 045 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Uğur Topçu ile yanında bulunan Kenan Usta (35) yaralandı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Uğur Topçu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti

Otomobil sürücüsü Mehmet Ç. hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın on duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan Mehmet Ç. 4 yıl hapis cezasına çarptırılarak ehliyetine de bir yıl süreyle el konulmasına karar verildi.

Son Güncelleme: 06.10.2017 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.