Samsun’da şehir eşkıyası eski nişanlısına kurşun yağdırdı

Samsun’da eski nişanlısının çalıştığı dükkana gelen zanlı belindeki silahı çıkartarak genç kadına ateş etti.

Haberlinki
Haberlinki
15 Mart 2018 Perşembe 13:57
Samsun’da şehir eşkıyası eski nişanlısına kurşun yağdırdı

Olay, İlkadım ilçesi İstikal Caddesi ile Ağabali Caddesi’nin kesiştiği nokta üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev yemekleri yapan bir kafede çalışan Neslihan Y., eski nişanlısı tarafından kafe önünde silahlı saldırıya uğradı. İlk olarak eski nişanlısı olan kadının çalıştığı dükkanın önüne gelen şüpheli, ardından belindeki silahı çıkartarak defalarca ateşledi. Silahtan çıkan kurşunlara hedef olan Neslihan Y., bacağından ve kolundan yaralanarak yere yığıldı. O anlar bir mağazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırıyı gerçekleştiren Erkan D. ise silahıyla birlikte elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye alarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 15.03.2018 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.