Samsun’da tüfekle işyerine saldırıya 4 gözaltı

SAMSUN'DA TÜFEKLE İŞYERİNE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENİRKEN, OLAY YERİNDEN KAÇAN 4 KİŞİ POLİSİN TAKİBİ SONUCU KISA SÜREDE YAKALANDI.

10 Haziran 2024 Pazartesi 16:42
Samsun’da tüfekle işyerine saldırıya 4 gözaltı

Samsun’da tüfekle iş yerine saldırı düzenlenmesiyle ilgili 4 kişi yakalandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi 100. Yıl Bulvarı’nda bulunan tütün mamulleri satan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce işyeri sahibi C.A. ile arasında kavgadan dolayı husumet bulunan C.T.(21) araçla işyeri önüne geldi. Araçtan aşağı inerek pompalı tüfekle işyerine 4-5 el ateş eden C.T. geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, tüfekten çıkan saçmalar işyerine isabet ederek zarar verdi. Olay yerine polis sevk edildi. Polis silahlı saldırıda kullanılan otomobili kısa sürede Selahiye Mahallesi’nde ele geçirdi.

C.T. ile olay sırasında araçta bulunan H.A. (24), E.K. (26) ve H.K.U. (26) suç unsuru tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olaydan ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 10.06.2024 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.