Samsunlu kadın kaza kurbanı oldu

Edirne’nin Keşan İlçesi'nde Keşan-İstanbul karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobildeki Samsunlu kadın öldü 1 kişi de ağır yaralandı

06 Kasım 2017 Pazartesi 20:41
Samsunlu kadın kaza kurbanı oldu

Elim kaza,Keşan-İstanbul istikametinde seyreden 26 yaşındaki Hümeyra Eliboler yönetimindeki 55 H 2166 plakalı otomobilin, Yenimuhacir Kavşağı’nı geçtikten sonra kontrolden çıkarak yolun sağ tarafındaki şarampole takla atmasıyla meydana geldi.

Takla atan otomobilde sürücü Eliboler ile yanında bulunan 25 yaşındaki Miyase Yüksek yaralandı. Yaralılardan sürücü Hümeyra Eliboler hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybetti.
Durumu ağır olan Miyase Yüksek de Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Samsun'un Havza İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Hümeyra Eliboler’in cesedi otopsi için hastane morguna konuldu. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Son Güncelleme: 06.11.2017 20:47
Anahtar Kelimeler:
SamsunKazaHavzaEdirne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.