Silah kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan Bafra merkezli silah kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 21 şüpheliden 5’i adliyeye sevk edildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 12:32
Silah kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi adliyeye sevk edildi

6 Kasım 2017 tarihinden itibaren yürütülen planlı faaliyet kapsamında Bafra, Çarşamba, İlkadım ve Tekkeköy ilçeleri ile Rize ve Bursa illerinde, 20 şüphelinin yakalanması ve suç unsuru malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla, 5’i Jandarma ve 18’i polis bölgesi olmak üzere toplam 23 adreste eş zamanlı operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Yapılan ara yakalamalar ve aramalar neticesinde; 12 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 399 adet tabanca fişeği, 23 adet kurusıkı tabanca fişeği, 60 adet av tüfeği fişeği ve 19 adet tabanca şarjörü, Rize’de yapılan aramada ise tabanca yapımında kullanılan muhtelif malzeme ve tabanca parçaları ele geçirilerek, muhafaza altına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerden 16’sı Bafra İlçe Jandarma Komutanlığındaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İlçe Jandarma Komutanlığında 3 gün süren işlemlerin ardından gözaltında bulunan şüphelilerden R.Ş., M.Ö, M.K., A.T. ve S.A. sabah erken saatlerde Bafra Devlet Hastanesine ayrı ayrı araçlarla getirilerek alınan sağlık raporlarının ardından sıkı güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesine çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.