Son dakika... AK Partili Belediye Başkanı'na saldırı!

ŞANLIURFA’nın Akçakale Belediye Başkanı AK Parti’li Abdülhakim Ayhan’ın da içerisinde bulunduğu makam aracı olarak kullanılan cipe, av tüfeği, taş ve sopalı saldırıya uğradı.

Haberlinki
Haberlinki
19 Eylül 2018 Çarşamba 12:11
Son dakika... AK Partili Belediye Başkanı'na saldırı!

Olay, saat 11.00 sıralarında Akçakale ilçe merkezinde meydana geldi. Ayhan ile beraberindekiler, yapılan çalışmaları inceledikten sonra mahalleden ayrılmak üzereyken aracın önünü bir grup araçlarla kesti.  Araçlardan inen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, Ayhan'ın bulunduğu araca av tüfeği, taş, sopa ve baltayla saldırdı.  Korumaların müdahale ettiği olay sırasında Belediye Başkanı Ayhan'ın bulunduğu araç, bölgeden uzaklaştırıldı.  Saldırı sırasında zırhlı aracın camları kırıldı ve hasar oluştu. Olayın ardan Ayhan, Akçakele İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yaşanan saldırıyla ilgili ifade verdi. 

Akçakale Belediye Başkanı AK Parti’li Abdülhakim Ayhan’ın makam aracına, 20 Ekim 2015 tarihinde, Şanlıurfa kent merkezinde taşlı saldırı düzenlenmiş, olayda yaralan olmamış, araçta hasar oluşmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.