Suriye sınırına yapılan 688km yol ve kulekol tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde TOKİ tarafından Hatay, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin ve Şırnak il sınırlarında 688 kilometrelik duvar yapımının inşaatı tamamlandı.

06 Ekim 2017 Cuma 16:44
Suriye sınırına yapılan 688km yol ve kulekol tamamlandı

Türkiye-Suriye sınırına yapılan 688 kilometrelik duvarın inşaatı tamamlandı.Suriye sınırında yol ve muhtelif sayılarda gözetleme kulesi, geçiş kapısı ve elektrik altyapısı çalışmaları tamamlandı. Suriye sınır hattı boyunca 2 metre genişliğinde ve 3 metre yüksekliğindeki 7 tonluk seyyar blokların monte işlemi tamamlanırken, duvarların üzerine jiletli tel de çekildi.

Suriye sınırına “kulekol” yapılıyor

TOKİ tarafından Kilis başta olmak üzere Suriye sınırındaki illerde kulekol yapılmaya başlandı. Bazı kritik bölgelerdeki `kulekol`ların tamamlanarak hizmete alındığı bildirildi.

Son Güncelleme: 06.10.2017 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.