Tamir edilsin diye verdiği aracı çalındı!

Samsun’da yabancı plakalı aracını tamir ettirmek isteyen genç, dolandırıldığını iddia etti.

18 Ocak 2018 Perşembe 13:09
Tamir edilsin diye verdiği aracı çalındı!

Haber Linki – Samsun’da alman plakalı aracını tamir ettirmek isteyen Barış Gönültaş isimli genç, Ankara’da bir kişinin aracını aldığını ve sattığını iddia ederek polise suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Çifte vatandaş olan ve BCH-G5509 Almanya plakalı aracıyla Ekim 2016 tarihinde Samsun’da gelen Barış Gönültaş, aracının şanzıman sorunu nedeniyle Samsun’da tamir ettirmek istedi. Burada kendisine 12 bin TL fiyat verildiğini iddia eden genç, daha sonra internet üzerinden aracını yaptırmaya karar verdi. Aracın resimlerini internete koyduktan kısa süre sonra kendisini Ankara’dan A.U. isminde bir şahıs aradığını belirten Gönültaş, A.U.’nun aracı yaptırabileceğini fakat aracı yaptırdıktan sonra da araca Ankara’da 3 ay binmek istediğini söyledi ve daha sonra A.U.’nun babası A.U.’da aracı sattığını söyledi.

BABASI YABANCI PLAKALI ARACIMI SATTI

Aracının bulunması için polise şikayette bulunduğunu belirten Barış Gönültaş, “Ben aracımı internete koyduktan kısa süre sonra A.U., Ankara’dan beni aradı. Aracı Ankara’da daha uyguna yaptırabileceğini ama araca 3 ay bedelsiz binmek istediğini söyledi. Bende çaresiz bir şekilde kabul ettim. A.U.’da bunun üzerine yanında S.Ş., ile birlikte Ankara’dan aracı almaya geldiler. Aracı benden aldılar. Bende 2.5 ay sonra aradığımda telefonları kapalıydı. Bir şekilde babası A.U.’ya ulaştım. Babası bana oğlunun araması olduğu için cezaevine girdiğini ve aracının da evde olduğunu söyledi. Bende arabamı almaya geleceğimi söyleyince de bana oğlu cezaevinden çıkmadan aracı teslim edemeyeceğini söyledi. Bende mecburen 2 ay daha beklemek zorunda kaldım. 2 ay sonra tekrar aradığımda da oğlunun halen cezaevinden çıkmadığını ama aracı paraya sıkıştığı için de sattığını söyledi. Bende kendisine alman plakalı aracı satamayacağını ve polise şikayette bulunacağımı söylediğimde A.U.’nun babası A.U., beni ölümle tehdit ederek telefonu kapattı” dedi.

POLİSE ŞİKAYET ETTİM

Polise şikayette bulunduğunu belirten Gönültaş, “Bunun üzerine bende Atakum ilçesindeki Şehit Recep Tokur Polis Merkezi’ne giderek şikayette bulundum. Ruhsatı benim üzerime olan bir arabayı kim alabilir ki? Hatta bu araç Almanya plakalı. Polisler şuanda Ankara’da bu adamları arıyorlar. Arabayı alacak kişinin de başı yanmaması için lütfen aracı polise teslim etsin”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersin Taktak 2018-09-07 11:03:09

Yaln söylüyor bu arabayi almanyada banada satti kapora aldi ve türkiyeye kacti param ds gitti

Avatar
Mehmet 2018-07-24 01:21:24

Yalan dolan, bu kisinin hakkinda dolandiriciliktan tutuklama karari var actigi Kapi ve pencere firmasiyla epey bir Euro dolandirarak Türkiye ye kacti. Simdide dolandirildigini idda ediyor, tabi aracin Yurtdisina cikma süresi doldu arabayi Almanya ya götürmesi lazim oraya giderse tutuklanacak onun icin arabayi kendi satmistir.

Avatar
Derya 2018-07-24 21:24:35

Arac bulundumu bu arada?

Avatar
Derya 2018-07-24 21:25:03

Arac bulundumu bu arada?

Avatar
E.T 2018-07-25 23:43:24

Bu adam sahtekar yalan söylüyor bu arabayi almanyadda satmisti kapora aldi ksc kisiden sonra türkiyeye kacti. Temeli dönüs yapti sakin inanmayin kim bilir. Napti arabayi. Sahtekarin önde gideni hepsi yalan

Avatar
Ersin 2018-07-28 20:20:15

Yalan bu sahiz ückagitci almanyada bana bu arabayi satti kapora aldi snra da kacti temeli dönüss yapti. Size hetseyi kanitliyabilirim kagit üzerinden.

Avatar
Barıs Gönültaş 2019-01-06 03:07:14

Bu Barış Gönültaş zaten bu arabayi cok kişiye Almanyadan pazar edip,üstelik kapora da alip Türkiye'ye kaçti.
Ayrica savcilikta Almanya da araniyor. Bu yüzden borc batagina girip Türkiye'ye kaçti

Avatar
Barıs Gönültaş 2019-01-06 03:07:32

Bu Barış Gönültaş zaten bu arabayi cok kişiye Almanyadan pazar edip,üstelik kapora da alip Türkiye'ye kaçti.
Ayrica savcilikta Almanya da araniyor. Bu yüzden borc batagina girip Türkiye'ye kaçti