Trabzon'da DAEŞ Operasyonu: 5 gözaltı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda DAEŞ terör örgütü propagandası yaptıkları ve örgüt adına faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Haberlinki
Haberlinki
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:13
Trabzon'da DAEŞ Operasyonu: 5 gözaltı

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan ortak operasyonda DAEŞ Terör Örgütü adına sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptıkları ve örgüt adına faaliyetlerde bulundukları tespit edilen Ö.Y., E.U., Ş.Y.K., A.S. ve A.Z.N. isimli şahıslar düzenlenen eş zamanlı operasyonlar neticesinde yakalandı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise 27.850 dolar, 2.350 Euro ve 20.175 TL para ile çeşitli dijital materyaller ile örgütsel dokümanlar ve sallama olarak tabir edilen 1 adet kesici alet ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şahsın işlemleri TEM Şube Müdürlüğü'nde yürütülüyor.  

İHA

Son Güncelleme: 29.04.2019 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.