Türkiye'nin kanını donduran sapık suçunu itiraf etti

Adana'da sokak düğünü sırasında düğün sahibinin evinde uyuyan 3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Sedat Keser (20), ailenin komşusu çıktı. Önce Adana Kürkçüler Cezaevi’nde tek kişilik hücreye konulan Keser daha sonra başka bir ildeki cezaevine nakledildi. Keser’in Adana dışında gönderildiği cezaevi ise güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı. Hurdacılık ve ayakkabı boyacılığı yaptığını, davetli olmadığı halde düğünde gittiğini söyleyen sapık ifadesinde suçunu kabul etti.

Haberlinki
Haberlinki
12 Şubat 2018 Pazartesi 16:05
Türkiye'nin kanını donduran sapık suçunu itiraf etti

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. Sokaktaki düğüne giden Sedat Keser, bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi.

Burada annesi tarafından bir odada uyutulan kız çocuğunu gören Sedat Keser, iddiaya göre odaya girip kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarıp cinsel istismarda bulundu. Bu sırada düğündeki davetlilerden bir kişi, tuvalet ihtiyacı için eve girdiğinde, Sedat Keser’i üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp tekrar eve giren davetli, Keser’e saldırdı. Çığlıkları duyan diğer davetliler de Sedat Keser’e saldırıp linç etmek istedi. Şüpheli Sedat Keser iç çamaşırıyla evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı.

Kalabalığın ve polisin kovaladığı şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük çocuk ise çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaynak:Hürriyet

Anahtar Kelimeler:
AdanaHaber LinkiSapık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.