Ünlülere uyuşturucu davasında ceza yağdı!

Çağatay Ulusoy, Cenk Eren, Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş gibi ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında Cenk Eren'e uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Haberlinki
Haberlinki
16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:13
Ünlülere uyuşturucu davasında ceza yağdı!

 Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişi yargılanıyordu

 Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı. Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucuticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. (Habertürk)

Son Güncelleme: 16.05.2018 16:46
Anahtar Kelimeler:
NarkotikOyuncuHaber Linki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.